Hjem - Lions Jernløse

Menu

Nyhed

Jordskælv

Situationen i Tyrkiet og især Syrien er stadig meget alvorlig efter jordskælvene. Tusindvis af beboere i sammenstyrtede boliger har brug for hjælp i form af telte, vand, tøj, lægehjælp og medicin.
Den 14. februar opfordrede Lions Katastrofehjælp klubber og medlemmer om at bidrage med Her og NU katastrofehjælp, og det har 36 klubber og 4 løver til dato gjort. I skrivende stund er det 222.500 kr., men vi beder mindeligt klubberne om stadig at donere Her og NU hjælp.
Læger Uden Grænser er massivt til stede i Syrien, og organisationen lykkes godt med at hjælpe både på hospitaler og ude i landsbyerne, selv om situationen er svær på grund af borgerkrigen i landet. 10 lastvogntog med telte ankom i dag til Idlib i det nordvestlige hjørne af Syrien. Lions Katastrofehjælp har besluttet at give Læger Uden Grænser 300.000 kr. til arbejdet i Syrien.
UNICEF er til stedet i både Syrien og Tyrkiet. Organisationen har tidligere fået en donation på 200.000 kr. til hjælpearbejdet og den donation supplerer katastrofehjælpen nu med yderligere 100.000 kr.
Det betyder, at Lions Katastrofehjælp har ydet nødhjælp gennem de to organisationer for tilsammen 600.000 kr.
Det er som sagt fortsat muligt og nødvendigt med donationer til Her og NU hjælp på Lions Katastrofehjælps konto i Danske Bank, reg. 3543 konto 3543131296.
Lions Danmark har også startet en SMS landsindsamling, hvor de indsamlede midler senere vil blive brug til genopbygningshjælp.

Følg Lions